Skip to main content

Ambassadeurs

Luister hieronder naar de podcast van Roelof

CV Roelof Hemmen

Roelof Hemmen begon zijn carrière bij de Haagsche Courant en De Telegraaf. Hij was lange tijd ‘anchorman’ bij het RTL Nieuws. Hij werkte geruime tijd voor BNR Nieuwsradio en de 538 Ochtendshow. Roelof is op dit moment Eva Jineks nieuwsman in de talkshow Jinek.

Hij houdt van het interview, en dat leidt tot een veelheid aan podcasts met interessante mensen, met de nadruk op bijzondere ondernemers. Daarnaast is hij presentatie- en mediatrainer: hij helpt je je presentatie te verbeteren, en je boodschap effectief over het voetlicht te brengen. Roelof is de man die je moet hebben voor je event: hij is een zeer ervaren, goed voorbereide dagvoorzitter, die je congres leidt met vaste hand, kennis van zaken en humor.

Roelof is ook ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis en Vriend van KWF Kankerbestrijding.

Eva Laurenssen

Eva Laurenssen is actrice en zangeres. Haar vader is Nederlands en haar moeder Spaans. Eva studeerde in 2011 af aan de Toneelacademie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Sindsdien is ze werkzaam in film, televisie en theater.

Zo speelde zij o.a. in Dertigers, Soof, Bella Donna’s en Moedermaffia. Ook was zij te zien in De 12 van Schouwendam, Rudy’s Grote Kerstshow en Niks te melden.

Daarnaast speelde zij in verschillende toneelproducties van Theater Oostpool.

Translate »