Skip to main content
Nieuws

Nieuwsbrief juni 2017, veel bezoek en donaties

Beste mensen,

Een reisgezelschap van studenten Recht aan de Universiteit Nijmegen hebben een maand geleden het tehuis bezocht.  Zij wilden graag iets meenemen en vanuit het tehuis was er vraag voor nieuwe schoenen voor de kinderen.Dit vond ik bijna teveel gevraagd. Marya Schoenmode uit Nistelrode heeft voor alle kinderen gratis schoenen aangeboden. Een prachtig gebaar. Vier grote koffers zijn door de studenten mee genomen, waarbij ook nog kleding enz. De kinderen waren heel blij en de studenten vonden het bezoek een prachtige ervaring. Het emotioneerde sommigen.

Onze zoons Dries en Cas zijn op dit moment aan het rondreizen in Zuid Amerika en als eerste gingen ze een bezoek brengen in het tehuis en ook zij hadden een koffer vol met schoenen mee.  Via de KLM heb ik een reis aangeboden gekregen om voor 3 dagen mee te vliegen naar Bogota. Dit sloeg ik natuurlijk niet af en ook de laatste koffer met schoenen kwam bij de kinderen terecht. Alle 220 kinderen lopen nu rond op hippe schoenen van Marya Schoenmode uit Nistelrode.

Bevindingen door het project

Ons project blijft groeien en we maken vooruitgang in het tehuis, maar ook in de wijk.  Door opvang van de kinderen blijkt dat de criminaliteit in de wijk aan het verminderen is. Dit is heel mooi. Het is zo belangrijk dat kinderen een goede maaltijd krijgen en zich dan goed kunnen concentreren en dat ze hun vertier niet op straat hoeven te zoeken.

Hartelijk dank

Een speciaal dank aan Marya Schoenmode uit Nistelrode. Een speciaal dank aan Els van Kessel, purser bij de KLM, die mij deze reis geschonken heeft. Een speciaal dank aan de Reiscommissie Nijmegen, studenten Recht Universiteit Nijmegen. Verzorgd door Benthe Slippens. Heel veel dank aan een ieder die zich inzet en of steun geeft aan de Stichting Bogota Zonder Honger.

Esther de Bie
Sjanet Heerkens
Stichting Bogota Zonder Honger

Translate »